REVIEWS

Zeer prettig en leerzaam

Rated 5,0 out of 5
28/07/2022

Wij hebben onze privélessen Spaans, als zeer prettig en leerzaam ervaren. Prijs- en kwaliteitsverhouding is goed. Wanneer nodig kan ze even streng zijn, maar we hebben vooral enorm genoten en ook gelachen. ¡Muchas gracias Tiziana!

Dennis

Leuk en leerzaam

Rated 5,0 out of 5
28/07/2022

Wij hebben voor onze reis naar Midden en Zuid Amerika Spaanse privélessen bij Tiziana gevolgd. Het was ontzettend leuk en we hebben veel geleerd. Tiziana heeft haar eigen manier van lesgeven en dat is heel goed! Bij de laatste hebben we samen geluncht met een heerlijke wijn erbij, een leuke en gezellige afsluiter!

Ilse

Leren met humor

Rated 5,0 out of 5
06/06/2022

“Tiziane geeft mij les in Franse conversatie, laagdrempelig en met humor. Echt leuk en leerzaam.”

Annemarie Spruijt

Je leert niet alleen een taal, maar ook een cultuur

Rated 5,0 out of 5
09/04/2022

Ik volg sinds mei vorig jaar online lessen bij Tiziana. Dankzij Tiziana ben ik van A2-niveau naar B2-niveau gekomen. Nu is mijn communicatie in het Nederlands erg goed. Na anderhalf jaar volg ik nu lessen bij Tiziana om mijn Engels te verbeteren. Met Tiziana, die veel talen en culturen kent, kun je heel goede gesprekken voeren over zeer interessante onderwerpen terwijl je talen leert in de lessen. Aanrader!

Sadettin Yildirim

Leerzaam en Gezellig

Rated 5,0 out of 5
07/04/2022

Ik volg al een tijdje lessen bij Tiziana en ik vind het leerzaam en gezellig. Mijn conversatie in die mooie taal is er met sprongen op vooruit gegaan. Ben ik een keer verhinderd dan word er gezocht naar een oplossing.

Maja

Leerzaam, gemoedelijk en informeel

Rated 5,0 out of 5
30/01/2022

Ik volg lessen Spaans bij Tiziana, met de nadruk op spreken en luisteren. Daarnaast verdiepen we ons in de daarvoor noodzakelijke grammatica. Een taal leren beheersen is een hele klus, zeker als je de lat voor jezelf een beetje hoog legt en ik ben er nog lang niet, maar er is vooruitgang. Voor mij is daarnaast ook belangrijk dat het leuk is en blijft om te doen en dat lukt prima. Ik ga dan ook elke week met plezier naar de lessen. Een groepje Spaans is er nog niet … grijp je kans.

Paul

Een introductiecursus is zeker voldoende om zelfstandig op vakantie te gaan!

Rated 5,0 out of 5
15/01/2022

De lessen van Tiziana waren persoonlijk en hebben mij de vrijheid gegeven om mij in Italië zelfstandig en vrij te kunnen bewegen. In sneltreinvaart leerde ik de basisprincipes en de meest noodzakelijke vocabulaire.

Jolanda Hardeman