NIEUWS

AUGUST 2019

GUIDES AVAILABLE IN ABRUZZO E MOLISE (ITALY)

LEARN VIA SKYPE DUTCH/ENGLISH/FRENCH/ITALIAN/SPANISH

LANGUAGE LESSONS

HIGH OR LOW SPEED TRAINING

INTENSIVE TRAINING

SPECIFIC TRAINING

Voor meer informatie kunt u een bericht versturen via de website, mailen naar info@originallanguages.org of bellen naar 0651920282. 

26/07/19

Zomeraanbieding!
 
T/m 14 juli worden alle Privélessen / Spoed- of Intensieve cursussen / Vakantiecursussen (kleine groepjes) voor dezelfde prijs aangeboden met de mogelijkheid om de lestijden, dagen en cursusduur zelf te kunnen bepalen.
 
Meld je snel aan!

15/10/2018

“ORIGINALLANGUAGE” OPENT HAAR DEUREN

Op zaterdag 27 oktober 2018 van 14.00 tot 16.00 uur houdt Originallanguage Taleninstituut een open dag onder de bezielende leiding van Tiziana Martinelli. Zij beheerst verschillende talen (Nederlands, Italiaans, Frans, Spaans, Engels en Latijn) en geeft wekelijks taallessen, (evt. online) cursussen en verschillende soorten trainingen (met aantrekkelijke kortingen voor studenten en bedrijven) aan de Assendorperdijk 2 in Zwolle (Dominicanenklooster). Ook is zij inzetbaar als tolk, mediator, gids of rondleider en vertaler, geeft zij allerlei workshops en organiseert taal & cultuur reizen naar verschillende landen, zie ook www.originallanguages.org.

Tijdens de open dag stellen wij u in de gelegenheid om al uw vragen te beantwoorden op gebied van taal, cultuur, muziek, reis en vertaling. De open dag is bedoeld voor volwassenen en studenten vanaf 16 jaar en is vrij toegankelijk. Laat jezelf verrassen!

Voor vragen, informatie en aanmeldingen kunt u bellen naar tel. 0651920282 of mailen naar info@originallanguages.org.

Tot dan!