ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN
ORIGINALLANGUAGE TALENINSTITUUT 

Bevestiging van inschrijving en algemene informatie Per email krijg je van ons de bevestiging van inschrijving, waarop de kosten, de cursusplaats, de cursus datum en aanvangstijdstip zijn vermeld. 

Betaling cursusgeld Tenzij anders wordt afgesproken, pas na een eerst gesprek, een proefles of de eerste les ontvang je per email onze rekening.

Cursusmateriaal Pas na de eerste les krijg je te horen welk cursusmateriaal je aan moet schaffen. 

Annulering van cursus Bij gebrek aan belangstelling, wordt een cursus naar een latere periode verplaatst, of worden je voor dezelfde prijs privélessen aangeboden. 

Annulering van de aanmelding Vóórdat de cursus begint of de rekening wordt gestuurd, is annulering van een cursus altijd mogelijk. 

Tussentijdse beëindiging van de cursus Als je tussentijds stopt met je cursus, betekent dit niet dat je het resterende bedrag terugkrijgt. Zijn er zwaarwegende persoonlijke of familieomstandigheden in het spel, dan kan het bestuur een uitzondering maken. 

Verzuim
Privélessen kunnen binnen de cursusperiode altijd ingehaald worden, behalve als de afmelding te laat is doorgegeven. Mocht je één of meer lessen van de cursusdata van een groepscursus niet aanwezig kunnen zijn, dan geeft dit geen recht op gedeeltelijke restitutie van het cursusgeld. Soms het is mogelijk om de les in te halen in een vergelijkende groep of gelijk ervoor of na een van de volgende lessen. Vervalt er vanuit onze kant een les, dan organiseren we een vervangende of inhaal les.

Examens en Certificaten Bij ons krijg je geen examen, mits op verzoek van cursisten. Na deelname aan de cursus ontvang je geen diploma. Op verzoek ontvang je wel een Certificaat van Deelneming. 

Aansprakelijkheid Originallanguage is niet aansprakelijk voor schade aan personen en/of eigendommen. Evenmin is zij aansprakelijk voor diefstal of vermissing van persoonlijke goederen tijdens de door haar georganiseerde cursussen en andere activiteiten. 

Akkoordverklaring Door inschrijving en betaling van het cursusgeld ga je akkoord met bovengenoemde inschrijvingsvoorwaarden.

Verdere informatie:

Alle taalniveaus. Één-op-één of kleine groepen. Losse lessen of cursus. Keuze uit: Spoedcursus / Introductiecursus / Cursus voor de Vakantie / Intensieve Training / Basiscursus / Vervolgcursus / Cursus op niveau/ Conversatiecursus / Vakantiecursus in Italie

Onze lessen (groep en privé) worden op een locatie gegeven waar zeker genoeg ruimte is om voldoende afstand te kunnen houden en genoeg frisse lucht. Vind u het prettiger om online les te krijgen dan is dit ook een mogelijkheid.

-Graag van tevoren aanmelden bij aanwezigheid.

-Betaling hoeft pas een week vóór (maar mag ook een week na) de cursusstart te worden voldaan.

-De kosten van de één-op-één lessen zijn gelijk aan de groepslessen.

-Thee en koffie worden gratis aangeboden.

Parkeermogelijkheden:
Komt u met de auto, bij ons kunt u makkelijk (in de wijk) parkeren.
Ook zijn wij goed bereikbaar via openbaar vervoer, op loopafstand zijn verschillende bushaltes. 
Kijk voor passend reisadvies op 9292ov.nl.

Instromen: Instromen is mogelijk, totdat er een vaste groep gevormd is. Uiteraard is veel mogelijk in overleg.

Tot snel / See you soon

Voor meer informatie kunt u een bericht versturen via de website, mailen naar info@originallanguages.org of bellen naar 0651920282.